Städning

All inclusive

Ett timpriset och inga dolda avgifter. Beställer du ett jobb från HusFrun vet du vad det kostar. Inga extra avgifter för att du bor långt bort eller tillägg för material. Kort och gott, All inclusive

Utbildad personal

All personal i HusFrun utbildas kontinuerligt. Både externt och internt. Allt för att våra kunder ska få ett så bra resultat som möjligt.

Storstädning

Ditt hem och du mår bra av att ta en storstädning då och då. Vår, höst, midsommar eller till jul. Hör du av dig i god tid ser vi till att du kan välja både dag och tid.Läs mer...

HusFrun är till för dig

Det är ganska enkelt egentligen. HusFrun kan hjälpa dig med allt som inte du vill göra. Oavsett om du vill ha mer tid för barnen, kroppen säger ifrån eller bara för att du inte har lust, så finns vi där för dig.

HusFrun är från början ett hemstädnings-företag och vi har efter hand utökat vårt tjänsteutbud. Men det är ändå städningen som är grundpelaren i företaget och vi anser oss hålla högst kvalité av alla städföretag i regionen. Vi har utbildad personal inom bland annat städning, fönsterputs, trädgård och vi utökar tjänsteutbudet hela tiden. Helt enkelt för att våra kunder har önskat det.

Våra priser inkluderar allt och det är ingenting som tillkommer. Inga dolda avgifter och inga överraskningar när fakturan kommer. Klicka på länkarna i menyn för att få veta mer.